Lycklig person=Snygg person!

Jag vet inte riktigt men folk mår ju bra av olika saker. Det måste ju inte vara olika skönhetskurer du kan göra hemma. Det kan vara allt från att hitta ett grymt bra fynd på secondhand eller känna att man har pengar. Ja allting man själv blir lycklig av brukar reflekteras på hur du ser ut.
Lycklig person=Snygg person!

ett tips för mörka ringar under ögonen


Mörka ringar under ögonen är nog något vi alla drabbas av någon gång. Ett knep som jag kom på när jag läste Cosmopolitan. smörj in hemorojdsalva under ögonen. Kanske inte det roligaste att gå och köpa på apoteket men testa, billig kur mot påsar under ögonen.


Den bästa kroppsskrubben

Det här ska man använda ungefär 1 gång i veckan, en gammal metod som min mamma berätta om. Funkar super. Ta en plastpåse 2L, fyll den med lite kaffesump, ca 2-3 matskedar olja (t ex, olivolja), och strö sedan i lite salt. Där har du världens bästa kroppsskrubb! Den ska också göra din hud "fastare".
PS: Använd i duschen

Ansiktsmask för lyster

NSIKTSMASK FÖR LYSTER
Bland ihop:
1 avokado
1msk honung
1msk naturell yoghurt
Massera in försiktigt i ansiktet och låt verka i 15-20 min, skölj sedan av med ljummet vatten. Du kommer känna att din hy verkligen börjar leva på riktigt!

RSS 2.0