Nyckeln till vitare tänder.

Självklart ska du borsta tänderna morgon och kväll, men sen finns det saker som kan göra dina tänder ännu vitare.
1: Det sägs att om du äter citron får du vitare tänder. Ja det är sant men det innehåller citronsyra som fräter på emaljen. Så om du ska använda det gör det inte regelbundet, gör det någon gång ibland.
2: Använd bakpulver. Fungerar effektivt, men använd den bara ibland då den också sliter på emaljen i längre sikt.
3: använd blekning medel eller blekningskurer från tandläkare eller affären. Ett buget tips är Denivit Expert White. En sju dagars kur som gör dina tänder vita snabbt, under sju dagar. Den kostar runt 70kr och kan hittas på Åhlens. Lite information om produkten.

Denivit Express White är en intensivt rengörande specialtandkräm utvecklad i samarbete med tandläkare. Avlägsnar effektivt fläckar och missfärgningar på tänderna för naturligt vitare tänder

  • Mer än 70% av de som testat produkten märkte en synbar förbättring efter 1 vecka.*
  • Rekommenderas speciellt för rökare, snusare samt mot fläckar från te, kaffe, rödvin eller för de som snabbt vill få vitare tänder.
Denivit Express White innehåller skonsamma rengörande ingredienser och är helt utan blekmedel. Precis som en vanlig tandkräm innehåller Denivit Express White fluor (1450ppm) för ett komplett kariesskydd samt skyddar mot plack, dålig andedräkt och tandköttsproblem.

RSS 2.0